U bent hier

Informatie voor personeel

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende parkeerabonnementen voor medewerkers VU-VUmc-ACTA, de tarieven, de parkeerlocaties VU-VUmc, de Kiss+Ride en laad- en losplekken. Medewerkers komen alleen in aanmerking voor een parkeervergunning als zij aan bepaalde criteria voldoen. Faculteiten, divisies, diensten en gelieerde bedrijven kunnen daarnaast uit eigen middelen verschillende abonnementen aanschaffen voor hun medewerkers. Aanvragen worden alleen gehonoreerd na goedkeuring van de directies of management en als de bezetting in de parkeervoorzieningen dat toelaat.

Producten

Dienstpas met eigen bijdrage

Introductie hier...

KOV-pas

U komt in aanmerking voor de KOV (Kwaliteit Openbaar Vervoer) pas aanvragen als u medewerker van de VU, VUmc of ACTA, meer dan 10 kilometer van uw werk woont en het openbaar vervoertraject van en naar uw werk zeer ongunstig is. Maar als je wat wil wijzigen in je pas, kun je dat ook direct regelen.

Roosterpas

U kunt een roosterpas aanvragen als u bij VUmc in roosterdienst werkt en uw dienst na 14.00 uur begint.

Carpoolpas

Voor medewerkers van VU, VUmc, ACTA of GGZinGeest die regelmatig carpoolen met minimaal twee andere medewerkers en op 10 km afstand van VU-VUmc wonen.

Medische Indicatie parkeerpas

U kunt deze parkeerpas aanvragen als u een medewerker bent bij VU, VUmc of ACTA en door medische omstandigheden tijdelijk met de auto naar het werk moet komen.

Sociale Indicatie parkeerpas

U kunt deze parkeerpas aanvragen als u een medewerker bent bij VU, VUmc of ACTA én u door bijzonder belastende privé-omstandigheden tijdelijk met de auto naar het werk moet komen.

Mindervalidenpas

Mindervalide medewerkers met een geldige landelijke gehandicaptenparkeerkaart komen in aanmerking voor een mindervalidenpas die hen toegang geeft tot de mindervalide parkeerplekken in de locaties.

Dienstpas

Faculteiten, divisies en diensten kunnen overwegen uit eigen middelen dienstpassen aan te schaffen, te beheren en/of uit te geven aan medewerkers die niet in aanmerking komen voor een reguliere medewerkersparkeerpas.

Roosterdienstpas voor ingehuurd personeel

Divisies van VUmc kunnen de roosterdienstpas aanschaffen en uitgeven aan medewerkers die niet in dienst zijn bij VUmc. De pas wordt veelal gebruikt voor ingehuurd personeel dat in roosterdienst werkt.

Wisselpas

Faculteiten, divisies en diensten kunnen deze wisselpassen uit eigen middelen aanschaffen en op incidentele basis uitlenen aan medewerkers (of externe werknemers).

Kortings- of waardekaart

Met deze kaart krijgt de bestuurder korting bij het afrekenen van zijn parkeerkosten bij de betaalautomaat. Faculteiten, divisies of diensten VU, VUmc en ACTA en instellingen die een overeenkomst hebben met VU, VUmc of ACTA kunnen de kortingskaarten aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers. VU, VUmc en ACTA kunnen deze bestellen via hun webwinkel.

Evenemententarief voor VU-VUmc-ACTA

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe laat.

In-en-uitrijkaart

VU, VUmc, ACTA en gelieerde bedrijven kunnen de in-en-uitrijkaarten uit eigen middelen aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers. Met deze kaart kan de bestuurder in- en uitrijden zonder een bezoek aan de betaalautomaat.

Parkeerlocaties

P1 VUmc

416
8
0
0
0
Komt u voor het ziekenhuis, de spoedeisende hulp, het gastenverblijf VUmc, de huisartsenpost of GGZ inGeest/de Nieuwe Valerius?...

POLI VUmc

395
24
6
0
0
De POLI garage onder de Polikliniek is op werktijden alleen toegangelijk voor abonnementhouders VUmc en mindervalide patiënten...

P3 VU Campus

600
0
0
1600
0
Op het terrein naast het OZW-gebouw aan de Boelelaan komt een multifunctioneel Nieuw Universiteitsgebouw met onderliggende...

P-Boeletuin

150
0
0
0
1
Besloten parkeerterrein voor abonnementhouders VU-VUmc-ACTA. Bezoekers van de voetbalclub SC Buitenveldert en de Blaashal mogen...

AVB

175
0
0
0
0
Besloten garage onder het ziekenhuis. Deze garage is alleen toegangelijk voor abonnementhouders VUmc. De toerit naar de garage...

P-Ernst

45
0
0
0
0
Besloten parkeergarage voor een geselecteerde groep abonnementhouders VU onder twee huizenblokken vlak achter het W&N gebouw...

Veelgestelde vragen

U vindt informatie over het parkeerbeleid hier...Lees meer

Ja, dat kan. U betaalt dan het tarief dat voor bezoekers/patiënten geldt. Mogelijkerwijs beschikt uw...Lees meer

Uw bezoek kan terecht in de parkeerlocaties P1 VUmc, P2 VUmc en na 17.00 uur ook in Poli VUmc. In de beschrijving van de afzonderlijke...Lees meer

De kosten van uw parkeerpas wordt betaald door uw werkgever, uw eigen bijdrage wordt automatisch met uw salaris verrekend.Lees meer

Parkeren voor mindervaliden

Mindervalide patiënten VUmc/ACTA/SBT  
Mindervalide patienten van VUmc/ACTA/SBT in het bezit van een geldige landelijke gehandicaptenparkeerkaart (GLO), kunnen kosteloos parkeren mits zij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie hierover kunt u bij de betreffende instelling opvragen.

Mindervalide bezoekers van de VU
Er zijn enkele mindervalide parkeerplekken voor de hoofdingang van het Hoofdgebouw VU. Indien u in het bezit bent van een landelijke gehandicaptenkaart, kunt u zich via de intercomzuil bij de slagboom melden bij de portier, die u alleen doorlaat als er plaats is.

Bent u medewerker of student bij de VU/ VUmc/HOVO (Hoger Opleiding voor Ouderen) en u bent (tijdelijk) mindervalide?
Mindervaliden kunnen in aanmerking komen voor een (tijdelijke) parkeervergunning mits zij een erkende gehandicaptenkaart hebben of een verwijsbrief van de bedrijfsarts:

- Studenten VU/VUmc kunnen via dit formulier een parkeervergunning aanvragen of contact opnemen met Afdeling Centrale Studentbegeleiding, Team Studeren met een Functiebeperking: www.vu.nl/functiebeperking

- Studenten HOVO kunnen contact opnemen met de HOVO organisatie (020-5985669).

Kiss & ride

Bezoekers en patiënten VUmc en ACTA/SBT
Als u met de auto komt, kunt u zich voor het ziekenhuis, de polikliniek of ACTA af laten zetten of op laten halen. Deze in/uitstapplekken worden aangegeven met het K+R (Kiss + Ride) symbool. Let op: op deze plekken kan uw begeleider niet parkeren of even wachten in de auto.

Bezoekers VU Campus
De VU Campus kent geen officiële K+R (Kiss + Ride) locaties. De Van der Boechorststraat leent zich het best voor een korte in- of uitstapstop. De inrit naast het MF gebouw loopt naar het VU Campusplein. Alle VU gebouwen hebben een ingang die uitkomt op dit centrale campusplein.

Laden en lossen

VUmc en ACTA
Laden en lossen bij het VUmc of ACTA kan alleen bij de daartoe aangewezen laad- en losplekken.

VU Campus
Voor bedrijven of medewerkers die op de campus moeten laden of lossen, kan men schriftelijk autorisatie aanvragen bij de Servicedesk FCO. Toestemming wordt alleen verleend bij voldoende beschikbaarheid op het terrein. Bestuurders die zonder autorisatie aan de slagboom verschijnen, worden doorverwezen naar de parkeerlocatie P2 VUmc.