U bent hier

Parkeertarieven

In alle parkeervoorzieningen VU-VUmc geldt betaald parkeren. Betaling geschiedt achteraf bij de betaalautomaten bij de uitgangen in de garage. Vergeet daarom niet uw parkeerkaartje uit de auto mee te nemen.

 

€1
/ 17 min

Kortparkeren

Voor patiënten en bezoekers van de (medische) instellingen gevestigd in het gebied rondom VU en VUmc.

€30
eenmalig

Verloren kaart

Als u uw parkeerkaart verliest, bent u genoodzaakt een dagkaart aan te schaffen. U kunt deze aanvragen via de intercom op de betaalautomaat in de garage.

Korting voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een geldige gehandicaptenparkeerkaart en patiënt bij VUmc, ACTA of SBT? Dan kunt u kosteloos parkeren, mits u voldoet aan bepaalde voorwaarden.

Kortings- of waardekaart

Met deze kaart krijgt de bestuurder korting bij het afrekenen van zijn parkeerkosten bij de betaalautomaat. Faculteiten, divisies of diensten VU, VUmc en ACTA en instellingen die een overeenkomst hebben met VU, VUmc of ACTA kunnen de kortingskaarten aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers. VU, VUmc en ACTA kunnen deze bestellen via hun webwinkel.

Evenemententarief voor VU-VUmc-ACTA

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe laat.

€12.50
Per auto
excl. btw

Eventementtarief voor externen

Organiseert u een evenement in het gebied VU-VUmc en wilt u uw bezoekers in de nabije omgeving laten parkeren? In de daluren kunt u uw bezoekers onderbrengen in één van onze parkeerlocaties mits de bezetting dat toe staat.

In-en-uitrijkaart

VU, VUmc, ACTA en gelieerde bedrijven kunnen de in-en-uitrijkaarten uit eigen middelen aanschaffen en uitgeven aan hun bezoekers. Met deze kaart kan de bestuurder in- en uitrijden zonder een bezoek aan de betaalautomaat.

€1
/ 24 uur

Weekend P+R

In de garage P2 VUmc kun je in het weekend parkeren voor € 1 per 24 uur mits u naar Amsterdam Centrum heen en weer reist met het openbaar vervoer