U bent hier

Korting voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een geldige gehandicaptenparkeerkaart en patiënt bij VUmc, ACTA of SBT? Dan kunt u kosteloos parkeren, mits u voldoet aan bepaalde voorwaarden.

In alle parkeervoorzieningen VU-VUmc geldt betaald parkeren, ook voor de invalideplaatsen.

Mindervalide patienten van VUmc/ACTA/SBT in het bezit van een geldige landelijke Gehandicaptenparkeerkaart, kunnen kosteloos parkeren mits zij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voor meer informatie hierover, zie website VUmc of neem contact op met de betreffende instelling.

Mindervalide bezoekers van de VU: er zijn enkele gratis mindervalide parkeerplekken voor de hoofdingang het Hoofdgebouw VU. Via de intercomzuil bij de slagboom kunt u zich melden bij de portier, die u alleen doorlaat als er plaats is.

Bent u student bij de VU, VUmc of HOVO en u bent (tijdelijk) mindervalide?
Mindervaliden kunnen in aanmerking komen voor een (tijdelijke) parkeervergunning mits zij een erkende gehandicaptenkaart hebben of een verwijsbrief van de bedrijfsarts.

- Studenten VU/VUmc kunnen via dit formulier een parkeervergunning aanvragen of contact opnemen met Afdeling Centrale Studentbegeleiding, Team Studeren met een Functiebeperking: www.vu.nl/functiebeperking

- Studenten HOVO (Hoger Opleiding voor Ouderen) kunnen contact opnemen met de HOVO organisatie (020-5985669).

Laatst bijgewerkt op: 
15-12-2017