U bent hier

Weekend P+R

In de garage P2 VUmc kun je in het weekend parkeren voor € 1 per 24 uur mits u naar Amsterdam Centrum heen en weer reist met het openbaar vervoer

€1
/ 24 uur

Automobilisten die een bezoek brengen aan Amsterdam kunnen in de P2 VUmc garage vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur de auto parkeren tegen het P+R tarief van 1 euro/24 uur en de bijbehorende voorwaarden. Buiten deze tijden betaalt u het reguliere tarief voor kortparkeren. Belangrijke voorwaarde voor het voordelige P+R parkeertarief is een bezoek aan het centrumgebied met het openbaar vervoer. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en bepaalde delen van Oost, Zuid en West. Kijk op de site van P+R Amsterdam waar de grenzen precies liggen en voor meer informatie over P+R algemeen.

Belangrijkste regels/informatie voor P2 VUmc

  • In P2 VUmc is P+R parkeren mogelijk van vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur. P+R is NIET mogelijk indien er een evenement is.
  • Het tarief bedraagt €1 per 24 uur (+ OV kosten).
  • In de garage zijn losse P+R GVB-kaarten te koop. Gebruikers kunnen ook hun eigen OV-chipkaart gebruiken.
  • Terugreis met openbaar vervoer naar P+R: laatste check-in, in het centrumgebied!
  • Betalen parkeertarief: binnen 1 uur na laatste check-uit openbaar vervoer.
  • Bij de betaalautomaat eerst parkeerkaart invoeren, dan OV-kaart scannen en daarna betalen.De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden

Hieronder ziet uw een overzicht van de huidige beschikbaarheid in de verschillende P+R locaties.

Wilt u een restitutieverzoek voor parkeer- of P+R kosten indienen?
U kunt hiervoor dit digitale formulier gebruiken. Om de afwikkeling te bespoedigen, adviseren wij u de nodige bijlagen meteen mee te sturen.

Voor P+R restituties dient u het volgende mee te sturen:
- een kopie betalingsbewijs van het parkeertarief (bv. afschrift bankrekening) 
- De reishistorie van de P+R GVB-kaart of eigen OV-chipkaart  die gebruikt is om vanuit het P+R centrumgebied naar de P+R te reizen. Van uw eigen OV-chipkaart vraagt u die hier en van de P+R GVB kaart hier.

Laatst bijgewerkt op: 
15-12-2017